Stamboom Info
Copyright 2012 Jacob Wolf
Stamboom pagina

Ik zou u willen vragen om met aanvullingen en opmerkingen te komen als u die heeft. Aan familieleden wil ik vragen of ze nog aanvullend materiaal hebben. Ik denk hierbij aan foto's, bidprentjes, oude trouwboekjes enzovoort. Ik kan het materiaal in scannen, zodat u de foto's en dergelijke gewoon weer terug krijgt. Verder wil ik vragen de stamboom bij zoveel mogelijk familieleden en mogelijke familieleden onder de aandacht te brengen. Ik hoop dat u vindt wat u zoekt.Ga Naar de Stamboom pagina


Mocht het echter toch voorkomen dat er gegevens op het internet staan waarin u zich niet kunt vinden laat het mij dan weten zodat ik de gegevens kan wijzigen.


Fouten: Door het veelvuldig overschrijven en overtypen van de gegevens, zijn er vermoedelijk een hoop fouten in de data ontstaan. Hiervoor excuses. Als u echter een fout weet te herstellen laat het mij dan weten door een email te sturen naar: boomsPam@jacobwolf.nl dit is geen link zelf intypen wegens de enorme hoeveelheid spam die ik kreeg, en dan de P veranderen in een t.

Met vriendelijke groet Jacob Wolf.
Home Stamboom Pagina Foto Album Diverse Links Contact
En zet dan nu even een krabbeltje in mijn Gastenboek word zeer gewaardeerd.